Tisztelt látogató, kedves régi, és leendő új pácienseink!

Családom már több mint 40 éve foglalkozik fogászattal. Felmenőim lelkesen, precízen, érzéssel űzik a fogtechnikus szakmát mind a mai napig. Jómagam ebben a miliőben nőttem fel, elvégeztem és dolgoztam is a fogtechnikában, majd az egyetem után jött a mélyvíz. Alapos rutinra tettem szert mind a fogmegtartó kezelések, mind a fogpótlások terén. Ismerem az emberek félelmeit, amelyeket a fogászati beavatkozásokkal kapcsolatos hiedelmek táplálnak. Ezen tapasztalatok birtokában rendelőnkben azzal a céllal és azon dolgozunk, hogy minden egyes páciensünk maximális elégedettséggel távozzon, legyen szó bármilyen beavatkozásról. Kezeléseink fájdalommentesek, rendelőnkben inkább a humor és jó hangulat jellemző, mint az általános negatív élmény.

 

Várjuk Önt is szeretettel. Legyen a páciensünk!

 

 

 

Rögzített fogpótlások


A rögzített pótlás olyan fogmű, amit az orvos cementtel rögzít, ragaszt a páciens szájában levő előkészített fogakra, és az onnan csak orvosi beavatkozással távolítható el.

 

Ha egyetlen fogra készítjük, az lehet inlay vagy onlay, csapos műfog, korona vagy héj, ha több fogra készül, ahol esetleg foghiányok fölött átívelve fedjük azokat, hídról beszélünk.

Honlap készítés