Tisztelt látogató, kedves régi, és leendő új pácienseink!

Családom már több mint 40 éve foglalkozik fogászattal. Felmenőim lelkesen, precízen, érzéssel űzik a fogtechnikus szakmát mind a mai napig. Jómagam ebben a miliőben nőttem fel, elvégeztem és dolgoztam is a fogtechnikában, majd az egyetem után jött a mélyvíz. Alapos rutinra tettem szert mind a fogmegtartó kezelések, mind a fogpótlások terén. Ismerem az emberek félelmeit, amelyeket a fogászati beavatkozásokkal kapcsolatos hiedelmek táplálnak. Ezen tapasztalatok birtokában rendelőnkben azzal a céllal és azon dolgozunk, hogy minden egyes páciensünk maximális elégedettséggel távozzon, legyen szó bármilyen beavatkozásról. Kezeléseink fájdalommentesek, rendelőnkben inkább a humor és jó hangulat jellemző, mint az általános negatív élmény.

 

Várjuk Önt is szeretettel. Legyen a páciensünk!

 

 

 

Fogeltávolítás


Számos eset van, amikor nincs más választásunk, a fogat el kell távolítani. Ilyenkor a fogak tartószerkezete, a fogágy meggyengült, lebomlott (ezt nevezik fogágybetegségnek, vagy fogágysorvadásnak). Ez végső stádiumában a fogak elvesztéséhez vezet. Az ilyen okból kilazult fogak stabilizálása, megmentése már nem lehetséges. Természetesen, a legtöbb ilyen művelet csupán néhány percig tart és teljesen fájdalommentes.

 

 

A kiterjedt, elhanyagolt fogszuvasodás, vagy a fogak sérülése, letörése eredményezhet olyan mértékű foganyag veszteséget, amely lehetetlenné teszi a helyreállítást. Ilyen esetben sajnos még akkor is foghúzásra kerül sor, ha a fogágy ép.

 

 

Gyökérkezelt fogak esetén előfordul, hogy krónikus gyulladás, cysta, vagy egyszerűen csak állandósult fájdalom alakul ki az adott foggal kapcsolatban. Ilyenkor nem ritka, hogy műtéti beavatkozásra (rezekció, cisztektómia stb.) kerül sor, de időnként előfordul, hogy ezek sem elegendőek ahhoz, hogy panaszmentes, gyógyult állapot jöjjön létre. Ilyen esetekben is a fog eltávolítása a végső megoldás.

 

 

 

Hasznos tipp a foghúzástól rettegőknek: ha már elkerülhetetlen a művelet, nyugodjanak meg. Nálunk a lehető legjobb kezekbe kerülnek. A foghúzás nagyon ritkán jár fájdalommal. Az érzéstelenítő meglehetősen jól végzi a dolgát, de ha gyulladt a fogágy, vagy gyökéri cysta van jelen, annak a helyéből való kimozdulásakor lehet érezni egy kis fájdalmat. Nem vészes, ha az orvos a kellő óvatosság, technika és erő arányát megfelelően alkalmazza. Általában 1-2 percen belül elvégezhető...

Honlap készítés