Tisztelt látogató, kedves régi, és leendő új pácienseink!

Családom már több mint 40 éve foglalkozik fogászattal. Felmenőim lelkesen, precízen, érzéssel űzik a fogtechnikus szakmát mind a mai napig. Jómagam ebben a miliőben nőttem fel, elvégeztem és dolgoztam is a fogtechnikában, majd az egyetem után jött a mélyvíz. Alapos rutinra tettem szert mind a fogmegtartó kezelések, mind a fogpótlások terén. Ismerem az emberek félelmeit, amelyeket a fogászati beavatkozásokkal kapcsolatos hiedelmek táplálnak. Ezen tapasztalatok birtokában rendelőnkben azzal a céllal és azon dolgozunk, hogy minden egyes páciensünk maximális elégedettséggel távozzon, legyen szó bármilyen beavatkozásról. Kezeléseink fájdalommentesek, rendelőnkben inkább a humor és jó hangulat jellemző, mint az általános negatív élmény.

 

Várjuk Önt is szeretettel. Legyen a páciensünk!

 

 

 

Pácienseink mondták

Mindig féltem a fogorvosnál a fájdalomtól, de a doktor urat megismerve nem volt több félni valóm! Nem is hittem, hogy ilyen jól is lehet szórakozni egy foghúzás közben! Mindenkinek csak ajánlani tudom a doktor urat! Emberségből jeles, közvetlen, megértő és nagyon jó a humora!”

Antal Györgyi

 

A doktor úr kiváló fogorvos! Látszik, hogy szereti a hivatását, nagy empátiával foglalkozik a betegekkel.”

Anonim

 

"A doktor úrhoz először a 6 éves kisfiamat vittem, akinek a tejfoga mögött jött ki a maradó foga. A tejfogát úgy húzta ki, hogy szó szerint észre sem vettem, de a kisfiam se! A hős kisfiam bátorságán felbuzdulva a hosszú évek óta halogatott elhalt fogamat gyökérkezeltettem fájdalomcsillapító nélkül a doktor úrral. Szerencsére az első fogorvosi élményem pozitív lett. Nem tudom miért féltem ennyire a fogorvosoktól?!? :)”

M. Éva

 

"Olyan tökéletesen helyre tette a fogaimat, hogy el vagyok ájulva. Megmentett olyat, amit egy másik fogorvos ki akart húzni. A lányomat is hozzá vittem, neki is olyan ügyesen vette ki a tejfogát, hogy egy szava se volt a gyereknek. Köszönöm!"

Ribári-Wágner Anita

 

"Azok közé tartoztam, akik rettegtek a fogorvosoktól és minden beavatkozástól, amit 27 év rossztapasztalata tett belém. Így volt ez addig, amíg meg nem ismertem a Doktor urat! Nem hogy nem sírtam, hanem még nevettem is, pedig a fogamat húzta! Egy olyan fogat, amire három orvos mondta, hogy nem meri kihúzni, mert úgyis beletörik... A Doktor úr pikkpakk kiszedte, és még nem is fájt! Még a tűszúrást sem éreztem, úgyhogy tűfóbiásoknak és bárkinek, aki fél a fogorvosoktól kifejezetten ajánlott hozzámenni fogászatra! Jókedvűen és elégedetten távoztam! Köszönöm Neki, hogy végre lezárhattam csonka és elgyötört fogam történetét!"

Gáspár Andrea

"Vannak még csodák...

Két héttel ezelőtt megint arra ébredtem, hogy az ajkamon viszketés és fájdalom indult el. Sajnos tudtam, hogy ez innentől minimum két és fél hét fájdalom és sebesedés lesz, herpesz.

46 éves vagyok és kb 30 éve küzdök ezzel az "áldással". Természetesen a "legjobbkor történt", hiszen éppen fogászatra készültem délután. Telefonos egyeztetés után Dr. Várbeli István fogorvosom javasolta, hogy ne halasszuk el a kezelést, hanem inkább segít az ajkam fájdalmán. Nem nagyon hittem benne, azonban bíztam a fogorvosomban. Lézeres kezeléssel kezdte az ajkam gyógyítását. Háromszor, különböző erősségű lézeres kezelést kaptam első alkalommal és pár perc alatt a fájdalom, az ajkam húzódása és a hólyagok nagysága érezhetően, látványosan enyhült. Simán el tudta a doktor úr a fogászati beavatkozást kezdeni. Végig fájdalommentes volt az ajkam és a fogászati beavatkozás is.

Másnap megismételtük a lézerezést és kisebb lett a seb és a hólyagok elkezdtek felszívódni. Tíz nap alatt heg nélkül, fájdalommentesen elmúlt a számon lévő herpeszem. Köszönöm, hogy a lézeres berendezéssel megkönnyítette a napjaimat!"


2015.12.15. Majnikné Dr. Faragó Erzsébet

 

 

 

Vissza a főoldalra

 

Honlap készítés